Nyhetsarkiv

Filtrera nyheter på: Invånare , Besökare , Flytta hit , Jobb och företag eller Visa alla.

 • Fler bostäder byggs vid vattentornet

  2017-07-19

  Det finns ett stort intresse för att bygga bostäder i Bjuv. MKM fastighet är det senaste i raden som har skrivit markanvisningsavtal med Bjuvs kommun. Avtalet innebär att företaget ska bygga fristående villor nära vattentornet i Bjuv.

 • Fler bostadsföretag till Bjuv

  2017-07-04

  Intresset för att bygga bostäder i Bjuv är stort och växer. Det senaste i raden är det skånska bostadsföretaget Optimala hem som nu har skrivit markanvisningstavtal med Bjuvs kommun. Avtalet innebär att företaget ska bygga bostadsrätter i form av en- och tvåplanshus nära vattentornet vid Kyrkgatan i Bjuv.

 • Sommaröppettider på kontaktcenter

  2017-07-03

  Under vecka 28-31, den 10 juli-4 augusti, har kommunens kontaktcenter lunchstängt.

 • Multiarena i Billesholm

  2017-06-30

  Nu är arbetet med att bygga en multiarena i Billesholm igång. Multiarenan, som placeras invid Jens Billeskolan, kommer vara klar att användas när skolan startar i mitten av augusti.

 • Bjuvs kommun satsar extra på tryggheten i sommar

  2017-06-21

  I samverkan med polis och andra externa aktörer kommer Bjuvs kommun att göra extra satsningar under sommaren för att säkerställa tryggheten i alla tre kommundelarna. Det handlar om både förebyggande och åtgärdande verksamhet.

 • Hunden Yana ökar välmåendet hos barnen

  2017-06-14

  På Ekeby skola har man börjat använda sig av en pedagogisk tjänstehund för barn som behöver extra stöd och hjälp i undervisningen. Teamet utgörs av hundförare Petra Nielsen och hunden Yana.

1 2 3 4 > »

Kontakt

Bjuvs kommun

Telefon växel 042-458 50 00

Evenemang